Beskärning ek

Trädkronan AB- Arborister som kan trädvård, beskärning och trädfällning

Ökad kapacitet

Ny banddriven flis maskin som kan användas i svår terräng och återvinna trädavfall på plats. Flis kan utan problem spridas direkt på marken i skogsområde eller återanvändas som täckmateriel och jordförbättring. Detta underlättar för dig som kund och för oss och vi kan snabbt städa upp utan att lämna högar av ris.Flis som behöver bortforsling minskar lastvolymen 6-7 gånger och detta sparar tid, bränsle och pengar. Resultatet är kostnadseffektivt och bidrar till lite renare miljö.

Timberwolf är en kraftfull banddriven flis maskin som tuggar grenar och sly upp till 20 cm i diameter.Maximalt säkerhetstänkande med automatisk inmatning.Miljövänlig dieselmotor.Takskottning

Vi hjälper gärna till med takskottning och borttagning av farliga istappar.

Företaget arbetar sommartid med trädfällning och trädvård och har erfarenhet av att arbeta med säker klättring på höga höjder. Företaget har egen utrustning som krävs vid exempelvis takskottning. Vi har även erfarenhet av olika takarbeten där ett fast underlag ibland saknas. Med hjälp av rep, avancerad utrustning och ett gediget kunnande kan vi utföra arbtet smidigt, säkert och snabbt.

Som arborister har vi god känsla för säkerhet och sätter säkerheten i första hand, denna regel gäller inte bara uppe på höga höder utan även på fast mark.Naturligtvis utför vi även traditionell snöröjning där vi använder vår maskin (Kompaktlastare)som passar utmärkt på mindre vägar och där större maskiner inte kommer fram.

Vi finns i Haninge men arbetar i hela Stockholmsområdet. Vi arbetar hela vintern och har ni ytterligare frågor är ni välkommen att kontakta oss.

Tfn: 076- 281 68 00